

MOTOAMERICA SUPERBIKES AT ROAD AMERICA COMPETITION SCHEDULE

<u>Friday</u> <u>Broadcast</u>

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 9:00 am Liqui Moly Junior Cup Practice 1 (30 min)

9:10 am - 9:40 am

9:50 am - 10:30 am

Supersport Practice 1 (40 min)

10:40 am 11:10 am

Stock 1000 Practice 1 (20 min)

10:40 am - 11:10 am Stock 1000 Practice 1 (30 min) *MotoAmericaLive+ begins*

11:20 am - 12:05 pm HONOS Superbike Class Qualifying Practice 1 (45 min)

1:00 pm - 1:30 pm Liqui Moly Junior Cup Qualifying 1 (30 min)

 1:40 pm - 2:15 pm
 Supersport Qualifying 1 (35 min)

 2:25 pm - 2:55 pm
 Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)

3:05 pm - 3:50 pm HONOS Superbike Class Qualifying Practice 2 (45 min)

4:00 pm - 4:30 pm Twins Cup Qualifying 1 (30 min)

Saturday

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 9:00 am Liqui Moly Junior Cup Qualifying 2 (30 min) *MotoAmericaLive+ begins*

9:10 am - 9:40 am Stock 1000 Qualifying 2 (30 min)

9:50 am - 10:20am HONOS Superbike Class Free Practice 3 (30 min)

10:30 am - 11:00 am Supersport Qualifying 2 (30 min) 11:10 am- 11:40 am Twins Cup Qualifying 2 (30 min)

12:00 am – 12:15 pm Superpole (15 min)
1:15 pm Stock 1000 Race (8 laps)

2:12 pm Supersport Race 1 (11 laps) Live on MAVTV and Eurosport

2:50 pm Superbike teams may enter hot pit

2:55 pm Opening Ceremonies

3:15 pm HONOS Superbike Class Race 1 (12 laps) Live on FS2 and Eurosport

4:10 pm Liqui Moly Junior Cup Race 1 (7 laps) Delayed on FS2

4:40 pm Twins Cup Race 1 (8 laps)

<u>Sunday</u>

9:00 am Track Inspection

9:30 am - 9:45 am Twins Cup Warm Up (15 min)

9:55 am - 10:10 am Liqui Moly Junior Cup Warm Up (15 min)

10:20 am - 10:35 am Supersport Warm Up (15 min) * MotoAmericaLive+ begins*

10:45 am - 11:00 am HONOS Superbike Class Warm Up (15 min)

12:00 pm Twins Cup Race 2 (8 laps)

12:30 pm Superbike teams may enter hot pit

12:55 pm Opening Ceremonies

1:15 pm HONOS Superbike Class Race 2 (12 laps) Live on FS1 and Eurosport
2:15 pm Supersport Race 2 (11 laps) Live on MAVTV and Eurosport

3:15 pm Liqui Moly Junior Cup Race 2 (7 laps) Delayed on FS2

All times are CST

Competitors MUST comply with Health and Sanitation Plan





Registration Thursday, May 28

12:00 pm - 5:00 pm

Friday, May 29

7:00 am - 5:00 pm

Saturday, May 30

7:00 am - 5:00 pm

Sunday, May 31

8:00 am - 1:00 pm

Technical

Inspection

Thursday, May 28

Honos Superbike Class Class/Premier

1:00 pm Supersport

2:00 pm

Junior Cup

3:00 pm

Twins Cup/Stock

1000

4:00 pm

Friday, May 29

7:00 am - 8:00 am

*No inspections

after 8:00 am*

Meetings

Virtual Meeting must be completed by May 26th 2020

Anthony Leather

Works Drop off

Sunday May 31

2:00pm- 4:00pm

Blue MA Hospitality

Track

Familiarization:

May 28 @ 5:00 pm

- 7:00 pm

NO SCOOTERS, only bicycle or

pedestrian traffic is allowed



MOTOAMERICA SUPERBIKES AT ROAD AMERICA COMPETITION SCHEDULE



Event and Circuit Information:

MotoAmerica presents the Dunlop Championship at Road America May 29-31 June-2, 2020 featuring

Honos Superbike Class Class, Supersport, Liqui Moly Junior Cup, Twins Cup and Stock 1000 Riders



Rules and Regulations:

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and AMA regulations, including the team handbook located here: http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/



Race Director: Thomas Stevens FIMNA Safety Officer: Dan Argano Rider Representative: Michael Martin



Shipment pick up location: Building west of registration. Thurs-Sun 7:00 am - 7:00 pm

Cost: \$5 per package

Address: Individual Name and Cell Phone Number

N7390 Highway 67 Plymouth, WI, 53073



Registration Location: Bldg. across from gate 6

Registration Deadline: May 17 Credential Request Deadline: May 24

Entries, credentials and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2020 AMA license. All credential requests must be received by this deadline. No post entry credentials allowed. All persons must execute questionnaire and online waiver. No Guest passes allowed, all particpants must be essential crew.



Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ

Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitoring this "listen only" channel during all on track events. Radios must be presented during tech inspection.



Tech Location: Tech Center

Competitors MUST comply with <u>Health and Sanitation</u> <u>Plan</u>. Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working MyLaps compatible transponder. The transponder used to pass technical inspection must be the transponder used throughout the weekend. Failing to notify MotoAmerica staff of a transponder change may result in loss of lap times while using the unapproved transponder



VP Fuel: Use preorder form

Contact: www.motoamericaregistration.com/fuel

Hours: Thurs, 12:00 - 4:00 pm,

Fri/Sat 7:30 am - 4:00 pm, Sun 7:30 am - 2:00 pm No fuel cans can remain on track property, teams failing to comply will be subject to a fine



Garages: None

Hot Pit Assignments: Released at event

Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all

open delivery hours (refer to team handbook)

RV Parking: Cost TBD, contact paddock@motoamerica.com

All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



Disposal and Recycling: Back center of paddock Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately and track management must be

advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility.



Golf Carts Contact: mfrank@roadamerica.com or 800-365-7223 or 920-892-4576

Circuit Rules: Operators must be over 18. Speed limit

is 10mph.

Pit support vehicles must be parked within the teams paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2020 MotoAmerica Pit vehicle pass.



Timing and Scoring Screens:

Network Name: MotoAmerica Hot Pits

Password: ROADamerica

Coaxial Locations:

Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or wireless network.



Vehicle Staging: Enter gate 6 beginning Wed, May 29 @ 6:00am RV Parking: \$200 with power only essential crew

Move-in: Thurs, May 30 according to group Tune to team channel during move in Move-out: Sun, Jun 2 @ 8:00 pm

Truck Wash: Chad Blanke at 920-254-2086

Vehicle storage: email paddock@motoameria.com







MOTOAMERICA SUPERBIKES AT ROAD AMERICA COMPETITION SCHEDULE

Thursday

Superbike headshots @ Scale shed
Supersport headshots @ Scale shed
Superbike pit lane move in
Junior Cup headshots @ Scale shed
Supersport pit lane move in
Stock 1000 headshots @ Scale shed
Twins Cup headshots @ Scale shed
Make up headshots @ Scale shed
Junior Cup pit lane move in
Stock 1000 pit lane move in
Twins Cup pit lane move in

Thursday

7:00 am - 7:30 am	Junior Cup pit lane move in
7:30 am - 8:00 am	Twins Cup pit lane move in
0.00 am 0.20 am	Cuparanart/Cuparhika nit lana may

8:00 am – 8:30 am Supersport/Superbike pit lane move in

Ensure all canopies are lowered between sessions to avoid flying objects on pit lane. Strict sporting penalties or fine mandatory for canopies that end up on the hot side of pit lane or in another person's pit area.



